Selecteer een pagina

Een nieuwe baan bij onze nieuwste

Albert Heijn

Velperweg

Een bijbaan bij Albert Heijn, hoe lekker is dat?

Vacatures

Bijbaan

Vulploegmedewerker

Als vulploegmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en dat de producten netjes worden gevuld.

Bijbaan

Caissière

Als caissière zorg je ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan.

Bijbaan

Verkoper

Als Verkoper bij Albert Heijn ben je werkzaam op de bedieningsafdelingen kaas & vleeswaren, brood of groente & fruit. Je wordt op deze gebieden dan ook een specialist en kunt er van alles over vertellen. 

Bijbaan

Kwaliteitsmedewerker

Als kwaliteitsmedewerker zorg je er samen met je collega’s van de verschillende afdelingen voor dat de winkel schoon en veilig is. Voor klanten en voor iedereen die er werkt.

Solliciteren

Solliciteer voor een van de openstaande vacatures voor Albert Heijn Velperweg.

Sollicitatiegesprek

Albert Heijn Velperweg staat nog vol in de steigers. Daarom vindt het sollicitatiegesprek plaats in een omliggend Albert Heijn filiaal.

Overeenkomst

Is er een positieve match tussen jou en de vacature? Gefeliciteerd en welkom bij Albert Heijn!

Een paar sollicitatietips

Solliciteren heb je misschien al eerder gedaan, of wordt dit jouw eerste keer! We willen je zo goed mogelijk helpen in je voorbereiding. Een aantal sollicitatietips lees je hieronder, opgesteld door onze huidige medewerkers.

Kom altijd op tijd

Beter te vroeg aanwezig zijn dan dat je te laat komt opdagen.

Wie ben jij?

Wij willen jou heel graag leren kennen, dus vertel ons over jezelf. Om je op weg te helpen: Hobby’s, gezinssamenstelling, studie, sport, reizen, wat doe je in je vrije tijd? Etc.

Stel vragen

Denk voor het gesprek na over de bijbaan en winkel. Tijdens het gesprek kun je de dingen die jij wilt weten vragen en doe dit ook! Sollicitanten die alles al weten over hun toekomstige werkplek bestaan niet. Daarom vinden wij het altijd leuk als sollicitanten vragen hebben over hun toekomstige werkplek. Bereid voor jezelf (bijv. met hulp van je ouders of broer/zus ) eens twee vragen voor die je zou willen stellen aan degene bij wie je op gesprek komt.

Het is niet erg

Als je een antwoord op een vraag niet weet, geef dit dan aan. Als je een vraag niet begrijpt vraag dan om meer uitleg. Zenuwen zijn niet erg! Geef aan dat je zenuwachtig bent, zeker wanneer je het gevoel hebt dat de zenuwen jou belemmeren tijdens het gesprek. De persoon tegenover jou ziet dit niet als zwakte, maar juist als kwaliteit wanneer je kunt aangeven dat het spannend is! Eerlijke mensen maken veel meer indruk.

Kledingkeuze

Houd rekening met je kledingkeuze, maar blijf wel jezelf.

Enthousiasme

Laat zien dat jij deze bijbaan wilt! Enthousiasme werkt bij ons heel aanstekelijk :-).

Planning

Probeer al na te denken over welke diensten (dagen/tijden) je zou kunnen werken.